https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips
Showing posts with label Nak lelong je. Show all posts
Showing posts with label Nak lelong je. Show all posts

Saturday, 12 March 2016

Voucher MBO untuk dilepaskan

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Salam haii olss,Yan nak tnya kepada sapa2 yang berminat dengan voucher ni boleh Pm yan kat Fb.Yan dapat ni semasa menyertai GA dari sapa tah huhu lupa dah.Lepastu tujuan yan nak lepaskan adalah kerana voucher ni lambat sampai ke tangan yan walaupun tarikh diumumkan pemenang dah lama diumumkan.Kalau minggu lepas dapat ok la sebab ramai kawan-kawan yan balik sini minggu lepas ingat nak ngajak ler geng-geng tu tengok wayang tapi dah lambat semua pakat sambung study dah maka tak dak geng dah nak ngajak.Lagipun minggu depan sampai hujung bulan jadual yan full sibuk mengalahkan sebagai seorang student kahkah.Dari membazir yan nak kasi secara free kepada u olls,yan ada satu ni saja sapa cepat dia dapat ye ^^.Valid voucher ni 31/3/2016.Kalau nak sampai cepat awak terpaksa bayar poslaju la dalam Rm 4 untuk semenanjung,kalau sabah serawak yan tak pasti*Yan guna sampul poslaju insyaAllah dalam dua tiga hari sampai*.Kalau nak free pon boleh tapi kena tunggu lama sikit  myb dalam dua minggu baru sampai voucher ni ke tangan awak.Tujuan yan bagi bukan tak sudi terima voucher ni tapi masalah waktu yang semakin hari semakin sibuk jadi masa agak terhad sikit huhu.Terima Kasih kepada pemberi tersebut :) Lekaih Pm.

Oh yaa kalau cakap kenapa yan tak tolong bayarkan je kos penghantaran?Ok yan boleh support tapi dengan syarat yan nak orang tu betul2 susah tak mampu nak bayar dan teringin sangat nak tengok wayang.Itu yan akan support kos pengeposan,ni kalau ari-ari engkau makan makanan hipster,pakai ipong sampai ribu riban tak kan tak leh korban sikit rm 4 untuk pos,yang untung awak jugak dapat tiket sampai Rm 16 free lagi haaa.Yan tak ambik untung sesen pon hasil "gadai" voucher ni hakhak.Hyep tak nak ke?boleh tengok boboiboy dgn kungfu panda kod kat wayang hehe.Jadi Pm Kat Fb ye kalau berminat.PASTIKAN U OLLS MEMPUNYAI AKAUN CIMB senang boleh tranfer ganjil :)

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.