https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips
Showing posts with label Hp retak. Show all posts
Showing posts with label Hp retak. Show all posts

Wednesday, 16 March 2016

Screen HP Retak

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Salam olls,sapa tahu harga untuk menukar screen yang retak untuk Samsung Galaxy Note 2?Berapa Rm eh?Punca dy anak buah baling kena pintu bilik sampai retak,mengamuk kes main game ja.*Saja pon acu hampa duet banyak* (T_T) Pasni no excuse nak kasi pegang henset ni lagi.Nak marah pon tak guna kita sendiri yang gatai bagi so nak salahkan sapa?budak tu?Depa bukan taw apa..Dengar kata Ratus2 jugak smpai Rm 600 + betul ke?Huhu ada yan baca dalam google ada pengguna tu sama naseb dengan yan tapi dy repair dapat harga rm 140 saja tukar benda alah ni tapi area peneng la.Jadi harga sebenar berapa eh?Kalau mahai sampai macam tu sekali alamatnya tak tukar dah gamaknya..naseb ada satu lagi ni sebagai backup kalau tak mana nak cekau money beli sebijik lagi yang baru huhu..Sebelum yan tanya pada awak semua,yan dah kaji dah cari dalam google tapi nak kepastian saja benar atau tak..:) Btw menangis kita dihujung bucu katil (T_T)

*Jangan bagi tips suh tukar phone (T_T).I setia tahu pada yang satu hehe*
Kau retak seperti retaknya hatiku pada mu hmmm
 

P/s:Jadi kes retak seribu ni,i dah serik i dah pasang tempered glass screen protector pada satu lagi henset yan.Tak rela ceq nak kuaq ratus2 semata untuk tukar benda alah ni.Sediakan payung sebelum retak (T_T).Henset ok tak dak masalah kesihatan lain,tapi rasa rimas sebab wujudnya natang retak kat screen ni..mengganggu penglihatan betul 

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.