https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips
Showing posts with label Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Giveaway. Show all posts

Tuesday, 20 September 2016

Giveaway by Cik Purple

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Klik Banner

Friday, 16 September 2016

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS

Adakah anda ingin kulit wajah bebas tanpa jeragat, parut dan pori-pori terbuka? Adakah anda inginkan kedut di muka hilang sedikit demi sedikit dan anda inginkan semua masalah kulit muka hilang dengan hanya satu rawatan yang tidak melibatkan kos yang mahal? 

3D Gold Stemcell Serum akan menjadi jawapan atau solusi untuk permasalahan anda. PARUT JERAWAT, JERAGAT yang mula berkampung di muka dan yang sudah berkerak, KEDUT di muka yang menjadi teman apabila usia semakin bertambah adalah penyebab hilang keyakinan diri untuk bersosial.

Jangan biarkan masalah ini menghantui anda setelah sekian lama anda berada di dalam dilema dan malu bertemu janji. Kini My Beauty Herbs mengembalikan kejelitaan anda tanpa perlu melakukan laser dan kos-kos perubatan yang mahal. Beralihlah kepada 3D Gold StemCell Serum yang bakal mengubah kulit muka anda dari biasa menjadi luar biasa…Sangat hebat dengan hanya calit-calit merecik... Wow...


"Penyanyi/Pengacara Feeya Iskandar antara pengguna setia 3D GOLD STEMCELL SERUM. Beliau berjaya kekalkan kulit gebu semasa mengamalkan 3D GOLD STEMCELL SERUM dengan sapuan treatment cream di waktu malam."


Produk buatan MALAYSIA yang diformulasikan di FRANCE dan lulus KKM (NO KKM : NOT160106092K). Dapatkan KULIT KEKAL MUDA ANGGUN hanya dalam 30 HARI. Kesan penggunaan seawal 10 hari! Dapatkan kulit idaman anda hari ini. Dengan hanya sekotak, mesti ada perubahan ketara dan kulit lebih merecik flawless dan muda jelita. Nak lagi best pakai secara konsisten selama boleh. Memang TERBUKTI BERKESAN! Bahan SEMULAJADI!

3D GOLD Stem Cell Serum mempunyai kelebihan kerana bahan-bahannya lebih farmaseutikal dan formula yang terkini seperti Pure Argania Stemcell, Hydrolyzed Wheat Protein, Lepitium Sativum Sprouts Extract & Dermacom. Kelebihan yang ada pada 3D Gold StemCell Serum menjadikan kulit anda terus kekal muda anggun selamanya, seperti Feeya Iskandar duta My Beauty Herbs. Formula Hebat ini mampu memberi kesan “Instant Lifting” pertama kali ketika memakainya. Rangsangan tegang akan dapat dirasai secara lembut.

3D GOLD STEMCELL SERUM bagus dan berkesan untuk :
  1. Hilangkan parut hitam 
  2. Hilangkan dan cegah jeragat
  3. Mencegah luka jerawat
  4. Menutupi liang pori
  5. Memperbaiki struktur kulit dan tona sekata
  6. Lembapkan kulit
  7. Menganjalkan kulit
  8. Mengawal minyak pada wajah
  9. Mencerahkan kulit
  10. Menegangkan kerutan dimata
  11. Pudarkan gelap bawah mata
  12. Melindungi kulit dari sinaran UV
  13. Mengalakkan penghasilan kolagen
  14. Mengurangkan hingga 50% garis halus dan kedutan muka dengan pemakaian konsisten 
Cara Penggunaan My Beauty Herbs, 3D GOLD STEMCELL SERUM :
  1. Sila tekan 1 ATAU 2 kali dan ratakan serum ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang.
  2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan SERUM
  3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk lain.
  4. Minum minima 8 GELAS air kosong sehari

Harga
RM150 Semenanjung RM159 Sabah/Sarawak $65 Brunei $65 Singapore. Dapatkan harga promosi RM120 sekarang dengan treatment cream percuma bernilai rm69.90. 

Video Eksklusif Feeya Iskandar


Soalan yang kerap ditanya :
  1. Adakah 3D Gold Stemcell Serum ini berkesan ke? InsyaAllah berkesan, kerana dah lebih 1002 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus sebelum dilancarkan.
  2. Kenapa ramai yang order 3D Gold Stemcell  Serum iniKesan dapat dilihat seawal 10 hari, 100% diperbuat dari bahan semulajadi, tiada kesan sampingan yang menjejaskan kesihatan, 100% lulus KKM, harga yang berpatutan dengan kualiti terbaik,  mempunyai kandungan pure stemcell yang sangat tinggi, tiada pantang larang semasa pemakaian, sesuai untuk golongan lelaki dan perempuan, tahan lama dan untuk sebulan, terbukti secara klinikal, tiada bahan kimia, kualiti bertaraf antarabangsa, majoriti pengguna berpuas hati.
  3. 3D Gold Stemcell Serum ni boleh tahan berapa lama? 3D Gold Stemcell Serum 20ml boleh tahan selama sebulan.
  4. Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? Boleh, kerana ada kandungan Lepitium Sativum Sprout Extract, Pure argania stemcell,Hydrolyzed Wheat Protein, Lepituim Sativum Sprouts Extract & Dermacom  yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau pori-pori besar. Jangan lupa sapu treatment krim di waktu malam.
  5. Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? Boleh, tiada masalah.
  6. Ada kesan-kesan sampingan tak? Tiada kesan sampingan. 3D Gold Stemcell Serum, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit.
  7. Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.
  8. Bagaimana nak dapatkan 3D Gold Stemcell Serum? Dapatkan dari kami My Beauty Herbs Hq +6011 28090446 atau beli online di website www.mybeautyherbs.com.my


Sila jawab soalan-soalan berikut :
  1. Siapakah pengguna yang akan mencuba? (sendiri/suami/isteri/lain-lain : SENDIRI
  2. Kondisi Kulit Pengguna Sekarang : KULIT TIDAK SEKATA
  3. Saya patut dipilih oleh My Beauty Herbs dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review 3D Gold StemCell Serum berdasarkan pengalaman pengguna kerana saya ingin mencuba produk baru sebelum ni saya tidak pernah memakai mana-mana produk pembersih muka selain biore.Penggunaan biore selama 2 tahun ini saja tidak dapat membantu menjadi kan kulit saya sekata.Jika dipilih sebagai pemenang insyaAllah saya akan review produk ini dalam blog saya atau mana-mana media sosial yang saya punyai serta rekemen juga pada kawan-kawan malah ahli keluarga sendiri.
Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 16 hingga 25 September 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama My Beauty Herbs dalam mencari 40 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Klik Banner
Kita sentiasa bersama.. kita menyayangi sesama kita.. kita sering bekerjasama walaupun berbilang bangsa.. kerana kita sehati sejiwa.. selamat hari kemerdekaan.. kekalkan persaudaraan.. eratkan perhubungan antara kita.. merdeka.. merdeka.. merdeka.. selamanya di hati.. malaysia

MINI GIVEAWAY BY TRIPLE S

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Klik Banner

Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

giveaway penghargaan rm100 anjuran kennymerligal

Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Cara untuk menyertai:

  1. Buat satu entry blog bertajuk "Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal".
  2. Copy dan paste banner diatas ke dalam blog post anda atau gunakan kod yang telah disediakan dalam ruangan textarea dibawah.
  3. Backlinkkan entry ke sini.
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen artikel giveaway sahaja. 

Syarat syarat :

  1. Blogger Malaysia.
  2. Follow blog kennymerligal 
  3. Follow instagram
  4. Follow twitter
  5. Like facebook page 
(* syarat yang kedua adalah wajib manakala yang selebihnya terpulang kepada  anda )

Hadiah :

  1. Wang tunai RM20 x 5 orang pemenang bertuah.
Pemenang akan dipilih secara rawak oleh admin dan keputusan akan diumumkan selepas tamat giveaway. Semoga penganjuran giveaway ini dapat merapatkan lagi tali persahabatan di kalangan rakan rakan blogger. 

Thursday, 15 September 2016

Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Klik Banner
Tarikh tutup: 30 September 2016!

Giveaway RM400 by AsyaAmin!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :

https://www.instagram.com/syaaddaa/  https://twitter.com/syaaddahttps://www.facebook.com/nsyaaa 

4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)

https://www.instagram.com/_mrdiana/ (Follow)

https://www.instagram.com/shahhaizal/ (Follow)

https://www.facebook.com/kelakardotmy/  Like page Facebook (Wajib)

https://plus.google.com/+TheNewMindedakaUltraStation/posts (Optional)

nurnabla.blogspot.my (Wajib)

https://www.instagram.com/nur__nabila/ (Follow)

http://julinaalias24.blogspot.my/ (Wajib)

https://www.facebook.com/julina.alias (Follow)

https://www.instagram.com/cucigambar_murah/ (Follow)

5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.

Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang


Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang

Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)

Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016

p/s: I state RM400 based on total overall.

GIVEAWAY KUTUK MENGUTUK BERSAMA LEKATLEKITDOTCOM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Klik Banner
TARIKH TUTUP : 30 September

Giveaway Diagnosis Apokalips Part 2 by stnrsyfh

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Klik Banner
"SAYA NAK DIAGNOSIS APOKALIPS . SEMOGA DIAGNOSIS APOKALIPS MENJADI MILIK SAYA"
05 OGOS 2016 - 05 OKTOBER 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Klik Banner
Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. 
Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Klik Banner

Monday, 12 September 2016

FIRST GIVEAWAY GOMOSHOP96

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Sunday, 21 August 2016

GIVEAWAY : 1st Anniversary Blog & My Birthday

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Tag : A , B & C

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum
hye semua ^_^ 

*sticky post*

Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Syarat :

1. Follow blog atau google +

2. Follow instagram *jika ada 
3. Follow twitter *jika ada

4. Like sahaja fanpage 
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"
3. Letak banner dekat entry. 
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.

Special untuk anda?

Wang tunai RM30 x1 
Wang tunai RM20 x1 
Tapak Iklan free selama sebulan x1 
Topup RM5 x1 
[SyiraLokman]

(TOP REFERRAL)
 Wang tunai RM50 x1 
[nurfuzie] 

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !  ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^

Mula : 1 Ogos 2016 
Tamat : 21 Ogos 2016

Giveaway Birthday by Cik Eyz

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Ucapan yan pada cik eyz..Selamat Hari Jadi tuk cik eyz yang ke-? tahun hihi.Semoga dengan peningkatan umur akan bertambah ilmu bekalan untuk akhirat dan ilmu ke jalan yang diredhai.Semoga cik eyz didalam lindungan-Nya dimana cik eyz berada.Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu.Amin

Fb error..mohon cik eyz perbaiki ye :)
Giveaway tamat 31 Ogos 2016

GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Sorri kak farah,yan tak ada Instagram :)

Giveaway Birthday By Starlavenderluna

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Tarikh penyertaan bermula pada 2 Ogos sehingga 31 Ogos 2016

Sunday, 24 July 2016

Birthday Giveaway By Alia

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
SYARAT-SYARAT: SYARAT PENYERTAAN 
 1) Mestilah follow blog ini telebih dulu
 2) Follow Instagram @aliafarhan 
 3) Like PAGE VANILLA FREAK 
 4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup 
 5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia' 
 6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini 
 7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini 

 TARIKH AKHIR 31 JULY INI.... 

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

MINYAK WANGI BRAVEHEART


Braveheart merupakan minyak wangi lelaki khusus untuk memberi motivasi golongan ini supaya berani berhadapan dengan kehidupan, kenyataan dan segala kemungkinan.

Ia tampil menguasai seluruh jiwa pemakainya. Membangkitkan iltizam seorang lelaki  yang sempurna. Haruman penuh imaginasi. Gandingan aroma anggur yang menggiurkan, membawa mesej tersendiri pada diri pemakai. Haruman ini membawa dimensi baru untuk lelaki urban yang masih tersimpan ke jiwa kedesaannya. Ekstrak anggur, musk dan casmerewood memberi percikan nota-nota haruman yang penuh maskulin dan ikonik.

Komposisi segar ini mampu memperkasakan penampilan jejaka yang memakainya. Gabungan ramuan inilah yang diperlukan setiap lelaki hebat dalam misi berinspirasi. Lelaki di sebalik Braveheart berjiwa pelindung, gagah, penuh wibawa dan kekal romantik.

MINYAK WANGI SWEETHEART


Haruman yang telah memukau ribuan pencinta dan pengumpul minyak wangi. Diinspirasikan dengan bau tumbuhan dan boleh dibawa solat.

Sweetheart digambarkan ibarat semanis bayangan wajah, kesempurnaan dan keanggunan. Haruman ini dirumus khas dengan pati segar yang memukau kalbu berunsur haruman terpilih seperti vanilla, rose, buah plum dan mandarin.

Aroma sweetheart menjanjikan kepuasan, keseronokan dan keindahan. Setiap nota haruman ini memberikan keasyikan berbeza. Vanila mengusik peribadi pemakai dengan gaya feminin. Manakala mandarin melayangkan kesegaran, menitip kecergasan. Nota haruman buah plum membangkitkan energi dan kemanisan.

Kelebihan & Keunikan Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart

Minyak wangi keluaran DD Cosmetics diinspirasi dengan bau tumbuhan dan semulajadi serta boleh dibawa solat. Pati minyak wangi Braveheart dan Sweetheart diimport dari Paris. Kemudian, ekstrak haruman ini diformulasikan mengikut kesesuaian dan cita rasa pengguna Malaysia. 

Haruman ini mampu bertahan 12 hingga 24 jam sehari dan bergantung dengan aktiviti yang dilakukan.

Harga mampu milik juga ditawarkan kepada pengguna iaitu hanya RM49.90 sebotol yang berukuran 30 ml manakala untuk Sabah Sarawak hanya RM59.90.

PEMBELIAN SECARA ONLINE VIA STOKIS KERINCHI – KIOSK ONLINE TERMURAH

Kerinchi.com merupakan pemborong, pengedar dan penjual online pelbagai produk kecantikan, kesihatan bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan seluruh Malaysia.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Kerinchi.Com ini ialah D’Herbs, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Jamu Ratu Dara, Jamu Mirafica Plus dan DD Cosmetics
Instagram : @KerinchiDotCom
WhatsApp: 018-233 1211

DD Cosmetics sangat mengalu-alukan mereka yang berminat untuk mendaftar menjadi stokis dan ejen. Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi:-

WhatsApp: 019-2018 014


SILA JAWAB SOALAN-SOALAN BERIKUT
  1. Umur anda? 21 tahun 
  2. Jantina anda? Perempuan
  3. Saya patut dipilih oleh DD Cosmetics dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review minyak wangi Braveheart / Sweetheart berdasarkan pengalaman saya kerana ingin mencuba merasai produk wangian terbaru yang dikeluarkan oleh dd cosmetic.Jika diberi peluang saya akan membantu dd cosmetic mempromot produk minyak wangian ini secara review didalam blog saya mahupun di mana2 media sosial.Selain media sosial juga saya juga turut akan perkenalkan minyak wangi ini kepada kawan-kawan saya dan juga keluarga terdekat insyaAllah
Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 19 hingga 29 Julai 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama DD Cosmetics dalam mencari 15 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.