https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips
Showing posts with label GA dah tamat. Show all posts
Showing posts with label GA dah tamat. Show all posts

Saturday, 6 February 2016

New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah telah TAMAT !

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Dengan ini secara rasminya diumumkan bahawa New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah yang berlangsung selama sebulan dari 06 Januari 2016 telah TAMAT pada 6 Februari 2016 tepat jam  11:59 malam. Terima kasih kepada semua blogger (119 peserta) yang sudi turut serta memeriahkan giveaway yang pertama kali yan anjurkan ni hihi.Thank You Very Very Very so Much dan tahniah untuk diri sendiri juga sebab berjaya meluangkan masa walau seminit untuk publish entri anda join GA yan :)

Sebelum keputusan penuh keluar insyaAllah pada senin ni (8/2/16),awak boleh cek list nama awak supaya tak tercicir atau terdouble link.Kalau ada masalah cepat-cepat bagitahu kat yan ye.Ok disini yan nak maklumkan bahawa pengeposan hadiah yan serahkan pada my "assintent manager" iaitu cik fatiha yang juga merangkap sepupu kesayangan*sayanglaa sangat haha* untuk pos.Yan tak dapat nak p pos atas sebab yan bercuti seminggu dengan family hihi.Cik fatiha free mintak tolong dia pos hadiah awak semua :D.Jadi terpulang kat dia,dia nak pos cara biasa atau poslaju.Tunggu ja hadiah sampai depan umah ye hihi.Bawak bersabar ye sayang2 sekalian.Hadiah dah siap pack semua dah cuma ternanti-nanti siapa yang bertuah untuk dapat hadiah2 yang tak mahal harganya tapi harap bernilai untuk yang bertuah tu.*Awak simpan taw jangan tunjuk kat orang hahahaha :P**Gurau*.

Oh ya haritu ada seseorang tanya apa misteri nya tu,ok disini yan nak jawab hadiah misteri tu ada tiga hadiah bagi setiap seorang pemenang..hadiahnyaa adalahhhhh.....tunggu sampai umah hadiah tu mana boleh habaq sekarang..tak suprise hoho

Ok baii tak nak membebel panjang nak neno  hihi *Selamat Malam*

#TengahpikirnakwatGAlagipasni :D

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.