https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Sunday, 24 July 2016

Birthday Giveaway By Alia

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
SYARAT-SYARAT: SYARAT PENYERTAAN 
 1) Mestilah follow blog ini telebih dulu
 2) Follow Instagram @aliafarhan 
 3) Like PAGE VANILLA FREAK 
 4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup 
 5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia' 
 6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini 
 7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini 

 TARIKH AKHIR 31 JULY INI.... 

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

MINYAK WANGI BRAVEHEART


Braveheart merupakan minyak wangi lelaki khusus untuk memberi motivasi golongan ini supaya berani berhadapan dengan kehidupan, kenyataan dan segala kemungkinan.

Ia tampil menguasai seluruh jiwa pemakainya. Membangkitkan iltizam seorang lelaki  yang sempurna. Haruman penuh imaginasi. Gandingan aroma anggur yang menggiurkan, membawa mesej tersendiri pada diri pemakai. Haruman ini membawa dimensi baru untuk lelaki urban yang masih tersimpan ke jiwa kedesaannya. Ekstrak anggur, musk dan casmerewood memberi percikan nota-nota haruman yang penuh maskulin dan ikonik.

Komposisi segar ini mampu memperkasakan penampilan jejaka yang memakainya. Gabungan ramuan inilah yang diperlukan setiap lelaki hebat dalam misi berinspirasi. Lelaki di sebalik Braveheart berjiwa pelindung, gagah, penuh wibawa dan kekal romantik.

MINYAK WANGI SWEETHEART


Haruman yang telah memukau ribuan pencinta dan pengumpul minyak wangi. Diinspirasikan dengan bau tumbuhan dan boleh dibawa solat.

Sweetheart digambarkan ibarat semanis bayangan wajah, kesempurnaan dan keanggunan. Haruman ini dirumus khas dengan pati segar yang memukau kalbu berunsur haruman terpilih seperti vanilla, rose, buah plum dan mandarin.

Aroma sweetheart menjanjikan kepuasan, keseronokan dan keindahan. Setiap nota haruman ini memberikan keasyikan berbeza. Vanila mengusik peribadi pemakai dengan gaya feminin. Manakala mandarin melayangkan kesegaran, menitip kecergasan. Nota haruman buah plum membangkitkan energi dan kemanisan.

Kelebihan & Keunikan Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart

Minyak wangi keluaran DD Cosmetics diinspirasi dengan bau tumbuhan dan semulajadi serta boleh dibawa solat. Pati minyak wangi Braveheart dan Sweetheart diimport dari Paris. Kemudian, ekstrak haruman ini diformulasikan mengikut kesesuaian dan cita rasa pengguna Malaysia. 

Haruman ini mampu bertahan 12 hingga 24 jam sehari dan bergantung dengan aktiviti yang dilakukan.

Harga mampu milik juga ditawarkan kepada pengguna iaitu hanya RM49.90 sebotol yang berukuran 30 ml manakala untuk Sabah Sarawak hanya RM59.90.

PEMBELIAN SECARA ONLINE VIA STOKIS KERINCHI – KIOSK ONLINE TERMURAH

Kerinchi.com merupakan pemborong, pengedar dan penjual online pelbagai produk kecantikan, kesihatan bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan seluruh Malaysia.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Kerinchi.Com ini ialah D’Herbs, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Jamu Ratu Dara, Jamu Mirafica Plus dan DD Cosmetics
Instagram : @KerinchiDotCom
WhatsApp: 018-233 1211

DD Cosmetics sangat mengalu-alukan mereka yang berminat untuk mendaftar menjadi stokis dan ejen. Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi:-

WhatsApp: 019-2018 014


SILA JAWAB SOALAN-SOALAN BERIKUT
  1. Umur anda? 21 tahun 
  2. Jantina anda? Perempuan
  3. Saya patut dipilih oleh DD Cosmetics dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review minyak wangi Braveheart / Sweetheart berdasarkan pengalaman saya kerana ingin mencuba merasai produk wangian terbaru yang dikeluarkan oleh dd cosmetic.Jika diberi peluang saya akan membantu dd cosmetic mempromot produk minyak wangian ini secara review didalam blog saya mahupun di mana2 media sosial.Selain media sosial juga saya juga turut akan perkenalkan minyak wangi ini kepada kawan-kawan saya dan juga keluarga terdekat insyaAllah
Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 19 hingga 29 Julai 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama DD Cosmetics dalam mencari 15 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Notebook Giveaway By Eeca Shyaa

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Tag : A , B & C

Saturday, 2 July 2016

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016
Klik Sini untuk sertai

Opppsss ! Bertukar Kulit

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Haiii semua,sorry lama bebenor eh tak update blog..Kalau update pun hanya join GA saja.Sejak kerja ni rasanya kemalasan nak bukak blog kelaut entah  kemana laa.Tujuan menulis entry kali ini,ceq nak habaq yang ceq dah bertukar kulit blog ceq dah.Kali ini tema kola bear.Simple saja kali ini dengan cbox tak dak,bloglist tak dak semua dah hilang hmmm..Sapa nak masuk bloglist saya meh drop url link blog awak semua.InsyaAllah akan dimasukkan secara berperingkat mengikut turutan.Tinggal je url blog awak kat komen nanti saya update okeh :)..Btw tengkiu kepada semua sponsor GA yang mana saya dah mendapat hadiah dari pihak awak semua (sponsor) dari bermacam-macam GA.Tak sempat saya nak update satu persatu hadiah yang diterima oleh saya daripada mereka.Saya belanja pic saja la ye hehe..




Itu saja entry kali ini muehihi..

P/S:Ada jugak saya menang wang tunai tapi tak payah update laa kat sini hihi sebab dah abih buat belanja raya XD Tq sponsor semua..:* Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.