https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Thursday, 17 March 2016

Segmen Cek Ungu

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(a) Warna kegemaran Cek Ungu
Warna kegemaran cik ungu kan mestila wana ungu sebab blog cek ungu pon ungu,tulisan kat banner pon ungu,baju cek ungu masa kawen pon berwana ungu,jadi jawapan yan UNGU ! :D.Nak teka makanan faveret gak,makanan faveret cek ungu mesti buah yang berwarna ungu seperti terung*ado je terung hijau hehe*.Sedap oww terung tambah terung yang dibakar atas dapur lepastu potong kecik-kecik kemudian cicah aiq asam hehe.*Ok lari dari soklan muehehe..jangan marah ea*

(b) Bulan dan tahun Cek Ungu kawen
Cek ungu melangsungkan majlis perkhawinan pada bulan december tahun 2011 iaitu 9 haribulan 11 nikah,kemudian sanding pada 10 aribulan 11 diampang.Maap culik pic sis hehe minta kebenaran culik pic ni ea.Selamat pengantin baru sis,dah hampir 6 tahun (2011-2016) sis berumah tangga,semoga perkawinan sis dengan husband berkekalan hingga ke jannah dan diberkati oleh Allah S.W.T.InyaAllah amin.


Tag 1 , 2 & 3

4 comments:

Ezza.Exxa.Ezza said...

ouch. u r soo sweet darling. thanks for doa. and good luck utk segmen ni 😘

Izyan Yan Cinnamon said...

hihi samaa2 sis.amin ^^

IbuNoey said...

moga ada rezeki untuk segmen ni ye..

CikPuan FiDa said...

hAI....
Kita singgah dr segemnt yg sama.
http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/segmen-cek-ungu.html.
sudi sudi singgah ye belog saya dan join segment http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

thanks..


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.