https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Monday, 8 February 2016

Senarai PEMENANG New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Haii olls,arini yan nak umumkan senarai nama pemenang mengikut kategori yang dijanjikan.

NEW UPDATE : SENARAI PEMENANG BARU 


SAGUHATI x1

85.http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

RANDOM.ORG x5 (Hadiah Misteri)


BLOGLIST x20 (Random.Org)










Tahniah diucapkan kepada yang terpilih,tahniah juga untuk yang lain :) Yang tak menang tu bukan bermakna awak gagal tapi belum rezeki awak masa ni,insyaAllah ada rezeki dilain masa Amin..*Takmo Nanges2* Yang menang saguhati tu,mohon bagi detail secepat mungkin ye,sebab pengeposan dilakukan mengikut pemenang bagi detail,kalau lewat hadiah awak akan dibakor hoho.Awak diberi tempoh tuntut hadiah selama 5 hari dari tarikh pengumuman pemenang (8/2/2016) akhir bagi detail (12/2/2016)jam 11.59 malam.Lepas tarikh tu jika tiada maklumat dari pemenang maka dengan itu saya pilih peserta bertuah lain.Sekian sahaja entri saya harini.

* Sila bagi detail seperti NAMA PENUH , ALAMAT LENGKAP & NO TEL *
Ke email saya : izyanyancinnamon@gmail.com

(Copy paste butiran dibawah dengan lengkap dan hantar ke email saya dengan kadar segera)

  1. Tajuk/Subject : Pemenang New Year Ga 2016 By Izyan Athirah
  2. Nama penuh :
  3. Alamat Lengkap :
  4. No Telefon :
  5. Url No Penyertaan :

24 comments:

Aqilah Azmi said...

tahniah to semua pemenang wuhuw ! :D

Nuna Pringia said...

Tahniah kepada pemenang.. heeeee kalau thu ada giveaway, dah lama join..

nur sabrina said...

Tahniah untuk semua pemenang. Ramainya yang join. Meriah sungguh ^_^

CikLa Shahril said...

Alhamdullilah... Ada rezeki Rupanya...

Farahain ZFA said...

tahniah :)

Riana LittleCuties said...

Alhamdulillah....saya menang...hihihi ;-) tq izyan

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Wahhhhh! Alhamdulillah! Dpt hadiah misteri >< Rezeki masyaAllah... Huhuhu. Nnti saya email eh kak yan! ;)

alya_chan said...

Salam.

Dah emailkan detail. Thanks :D

Anis Khalilah said...

Tahniah semua :)

intan nasir said...

Tahniah pada semua pememang...

Karimah Zulkafali said...

Terima kasih :D

SITI SORFIENA SYASHA said...

yeayyyy, thanks yann ^____^

The KehalusanKelembutan said...

salam tahniah semua

Munirah Mustafar said...

tahniah kepada semua pemenang!!!
rezeki saya xde utk GA kali ni

julia jamaludin said...

alhamdulillah..thanks izyan :)

Nurul Baidurah said...

tahniah kepada pemenang..

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah pada yang menang..

yang baik said...

Tahniah kepada semua pemenang...

Emy Effendi said...

thank youuuuu :D

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik...Alhamdulillah rezeki menang bloglist....terima kasih dik dan tahniah kepada semua yang telah berjaya..

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, tahniah saya ucapkan pada semua pemenang dan alhamdulillah nama saya jugak tersenarai sebagai pemenang..pada yang kurang bernasib baik, insha allah lain kali akan tiba giliran awak untuk menang.. =D tahniah pada semua... =D

Radhia Razali said...

Alhamdulillah..menang bloglist. Thanks, sis..

ID CHLYSE said...

Tahniah!

fea said...

baru dapat tahu menang bloglist. thankyouuu! :D


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.