https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Wednesday, 13 February 2013

FIRST GIVEAWAY BY HEIRIZALIEYANA


Assalamualaikum,hyep jom jaoin GA nak:)kalau berminat tekan saja pada banner comel tu hehe^^

Done,yan dah mengikut semua syarat-syarat :)

Thursday, 7 February 2013

Pre-Birthday Giveaway


Assalamualaikum,sebelum yan nak mula menulis,yan nak mula dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim,korang nampak tak banner comel yang kat atas tuh?nampak kan jomla kita join,GA nie dianjurkan oleh Nadrahzulkifly kalau korang berminat nak join klik la banner kat atas tuh..owh sebelum nak tengok syarat2 penyertaan,yan nak bagitahu kat penganjur maaf lah terlewat join sebab bukan apa yan x tahu kata ada GA,GA nie yan jumpa kat blog orang lain hehe..harap2 ada rezeki walaupun GA nie besok last huihui:)

Ok jom kita tengok syarat2 penyertaan
  1. Warganegara Malaysia (owning a blog and Facebook)
  2. Follow blog, like fanpage dan follow Twitter penganjur (ni tak wajib, kalau ikhlas follow ya).
  3. Buat entri bertajuk "Pre-Birthday Giveaway".
  4. Sertakan banner di atas dan sila back-link. 
  5. Bagi yang bertanding untuk entri paling kreatif, perlu sertakan tentang INI. Kalau takde yang buat entri kreatif, hadiah tersebut tak akan diberi kepada sesiapa. Kreativiti akan dinilai melalui cara peserta promosi entri penganjur dalam entri mereka.
  6. Komen di entri ini dengan letakkan URL entri (URL entri, bukan URL blog!)
  7. Bagi sesiapa yang menang dan ada masalah untuk saya contact automatik akan terbatal dan hadiah akan diberi kepada orang lain. Make sure saya mudah nak contact korang nanti.
  8. Nantikan pengumuman pada 09/02/12 pada pukul 9 pagi.
  9. Kalau peserta kurang dari 30 orang, GA akan terbatal.
  10. Kalau peserta lebih 50 orang, hadiah akan bertambah.
Ok sekarang kita tengok hadiah pulak(gempak kod hadiah nya)

1. 1x Maxi dress leopard print untuk seorang Top Referral.
2. 2x necklaces untuk entri paling kreatif untuk dua pemenang.
3. 3x pieces of SAVEE facial mask untuk tiga pemenang by random.
4. 3x full body doodle untuk tiga pemenang by random.
5. 5x blog banners GIF untuk lima pemenang by random.
6. 5x mustache corner bookmark (previously saya tertaip 'notebook', sorry tersilap) untuk lima pemenang by random.
Nie adalah bukti yan dah mengikut semua syarat2 penyertaan

 :) Done (:
 GA tutup pada 12.00 a.m 09/02/13.


Wednesday, 6 February 2013

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah.


Assalamualaikum,jom join Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah.Segmen nih sangat lumayan taw hadiah dia,hadiah segmen nih rm200..perhhh memang sangat murah hati cik putry,yan doakan putry sentiasa murah rezeki selalu..bukan semua orang maw kuarkan duet sendiri untuk orang lain :)

so jom tengok syarat2 penyertaan
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR bahagian Webmisstress di Contact) *atas sekali okey
  • Tekan ini ,dan  ini  . *tunggu sampai habis loading
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
  • Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).

HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
  • Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
  • pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabuan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik :\
  • Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia . 
  • Segala perubahan atau whatever akan diumukan.
  • Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW
Ok kat bawah nih ada bukti yang yan mengikut semua syarat2 yang telah ditetapkan:)


 Tarikh tamat akhir Bulan Februari 2013 .

P/S:Yan harap sangat kalau2 ada rezeki dalam segmen nih^^wish me gud luck okey^^



Saturday, 2 February 2013

Giveaway Day Challenge By Nabila Medan








Tarikh Tamat

9 Februari 2013 , 11.59 Malam





Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.